Jos olet ikävä muusikko, sinun on haaveilla, että sinulla on oma äänitysstudiosi. Monet ihmiset käsittelevät termiä “äänitysstudio” huoneeseen, jossa on kalliita äänilaitteita ja sekoittimia. Näin oli, mutta se ei enää ole totta, kun tietokoneiden ja digitaalisen vallankumouksen kustannukset laskevat. Voit helposti luoda omia kotistustallennustasi käyttämällä vain henkilökohtaista tietokonetta, joitain ylimääräisiä laitteisto- ja studioohjelmistoja. Tässä artikkelissa näet kuinka, niin lue.

Vaihe 1: Osta kunnollinen tietokone suuri kiintolevyasema

Ensimmäinen asia on ostaa hyvä tietokone runsaalla kiintolevytallennustilalla. Sen ei tarvitse olla top-of-the-line, mutta sillä pitäisi olla riittävästi prosessointitehoa.

Suosittelisin EMachines T2085 -työpöytätietokoneen äänen käsittelyä varten. Tämä kone sisältää tehokkaan Athlon XP 1,67 GHz: n suorittimen sekä 256 Mt RAM-muistin ja 80 Gt: n kiintolevyn.

Se sisältää myös CD-RW-aseman, äänikortin ja Ethernet-tuen. Jos haluat, voit päivittää RAM-muistin 512 Mt ja kiintolevy 120 Gt parantamaan suorituskykyä.

Saatat myös haluta saada laadukkaan äänikortin, kuten Sound Blaster Audigy-sarjan.

Vaihe 2: Hanki keskusliitäntä laitteiden tai kaapeleiden liittämiseen

Oikea. Sinulla on tietokoneesi asetukset. Nyt tarvitset jotain nimeltään “digitaalinen studio-mikserin hub”. Näiden napojen avulla voit liittää mikrofonit ja soittimet tallennustilan aikana.

Huomaa, että näiden laitteiden äänenlaatu on hyvä – et halua kappaleiden sekoittamista ympäristömeluun.

Etkö ole varma mitä ostaa? Aloittelijoille suosittelen ostamaan Echo Audio MONA Digital Studion tai Digidesign Digi 001: n. Nämä yksiköt ovat saaneet hyvät arvostelut ja ominaisuuksiltaan hyvät yhteydet.

Vaihe 3: Hanki laadukkaat kuulokkeet / kaiuttimet

Seuraava askel on saada hyvä pari kuulokkeita tai kaiuttimia. Älä kaivaa ja säästä tätä – jos aiot työskennellä digitaalisen äänen kanssa, varmista, että saat hyvän äänenlaadun. Erinomainen kopio digitaalisesta äänestä on helposti hauras pari alivaiheisia kuulokkeita tai kaiuttimia. Liität ne äänikortin äänilähtöporttiin.

Vaihe 4: Osta soittimia ja mikrofoneja

Mikä on äänitystudio ilman soittimia. Voit soittaa kitaraa, näppäimistöjä, rumpuja tai laulua, tarvitset musiikki-instrumentteja ja mikrofoneita musiikin luomiseen. Kitarasoittimille suosittelen suoraan äänilinjan tallentamista – älä tallenna ääntä vahvistimen viereen sijoitetulla mikrofonilla. Näppäimistöille,

Sijoittaa hyvä MIDI-näppäimistö. MIDI-näppäimistö voi myös tuottaa rumpukertoja, joten Drummers voi käyttää niitä. Saat laulaja löytää hyvä lauhduttimen mikrofoni äänittää äänesi.

Vaihe 5: Hanki hyvälaatuisia liitäntäkaapeleita

Tämä saattaa kuulostaa vähäpätöiseltä, mutta tiesitkö, että ammattimaisissa äänitysstudioissa käytetyt äänikaapelit ovat erittäin laadukkaita?

Tee itsellesi palvelus ja saat hyvät audiokaapelit eri laitteiden yhdistämiseen.

Vaihe 6: Asenna Studio-ohjelmisto

Viimeinen vaihe on asentaa studio-ohjelmisto äänen tallentamiseen. Suosittelen Cool Edit Pro -ohjelmaa ääni- ja musiikkitiedostojen perusmuokkaukseen. Jos haluat

ammattimaisempi paketti, mene Cakewalk Home Studio tai Cakewalk SONAR. Tämä on mielestäni paras ääniohjelmisto on olemassa.

Vaihe 7: Jam ja kokeilu!

Kun olet määrittänyt studiot, muista hämätä ja kokeilla! Opit paljon enemmän, jos pelaat asetuksesi kanssa.

Ajan mittaan voit tutustua laitteisiin ja ohjelmistoihin, joten voit kokeilla kehittyneitä äänitekniikoita.
johtopäätös

Tässä artikkelissa on lyhyesti kuvattu kotivahvistustyön asentamisen vaiheet. Tietenkin on olemassa

paljon enemmän tavaraa oppia. Niille, jotka ovat kiinnostuneita, suosittelen hankkimaan kopion Build Your Own PC Recording Studiosta

Jon Chappell. Se sisältää melkein kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kotitallenteesta Studios, mukaan lukien monia erityisiä vinkkejä ja temppuja.

SHARE
Previous articleRatkaisutekniikka
Next articleHorze alennuskoodi