Pätkivä puhelinyhteys voi olla ongelma missä vain. Se voi yllättää myös vaikkapa keskellä kaupunkia muutoin hyvien verkkoyhteyksien päässä sijaitsevassa rakennuksessa, sillä niissä voi olla niin tehokkaat eristykset, että GSM-verkkokaan ei pääse rakenteista kunnolla läpi. Tämä on tietenkin ärsyttävä ongelma, mutta onneksi siihen helppo ja nopea ratkaisu. Hankkimalla GSM-vahvistimen saa puhelut jälleen kuulumaan sujuvasti.

GSM-vahvistin netistä

MyAmplifiers nettikaupassa on tarjolla lukuisia eri GSM-vahvistimia, joiden avulla matakpuheluviestintä, eli sekä puhelut ja tekstiviestit, saadaan kulkemaan moitteettomasti. Kaikki sivustolla GSM-vahvistimina myytävät laitteet toimivat sisäpisteissä käyttäen 900 MHz:n tai 1800 MHz:n taajuuksia, tai molempia niistä. Kaikki mallit parantavat verkon kuuluvuutta ja niitä voi hyödyntää niin pienissä, keskisuurissa kuin isoissakin rakennuksissa sekä yksityishenkilöt että yritykset.

Mikäli GSM-verkon lisäksi tarvitset vahvistusta myös mobiilinetin käyttöön, kannattaa valita malli, jossa on vahvistus myös 3G-verkkoon. Erityisesti nykyaikana mobiilinetin käyttö on niin suosittua, että samalla kannattaa laittaa sekin sujumaan. Sekä puhelin- että netinkäyttöä parantaa kaksitaajuus- tai kolmitaajuussignaalintehostin. Ne pystyvät vahvistamaan useampaa eri taajuutta tai signaalityyppiä kerrallaan, jolloin sekä puhelut että netti vahvistuvat yhtä aikaa.

Käyttämällä MyAmplifiersin nettikauppaa pääset valitsemaan sopivimman GSM-vahvistimen hakulomakkeen avulla. Siihen ilmoitetaan maa ja kattavuus ja tämän jälkeen pääset valitsemaan sinulle suositeltuja malleja oman palveluntarjoajasi ikonin alla.

GSM-vahvistin on helppo asentaa eikä se vie paljoa aikaa. Asentaminen onnistuu, vaikka et olisi mitenkään tekniikkaan suuntautunut ihminen. Pakkaus sisältää kaiken, mitä asennuksessa tarvitaan, joten sinun ei tarvitse hankkia mitään lisälaitteita saadaksesi asennuksen onnistumaan. GSM-vahvistimissa on moderni LCD-näyttö, jonka avulla laitteen asennus ja käyttäminen on helppoa. Saat tietoa kaikista tärkeistä asioista ja vinkeistä suoraan laitteen näytöltä. Siitä käyvät ilmi mm. tulo- ja lähtösignaalin voimakkuudet, kaikki asennustiedot, laitteen teho ja paljon muuta.

Säästää energiaa

Vahvistimessa on myös erittäin hyödyllinen nukkumismoodi. Se pitää huolen siitä, että GSM vahvistimen käyttäminen ei vie paljoa sähköä. Kun puheluita ei ole ja Internetin tiedonsiirtoa ei käytetä, laite siirtyy automaattisesti lepotilaan. Kun se havaitsee netin aukeamisen tai saapuvan tai lähetävän puhelun, laite jälleen aktivoituu.

Laite myös ennakoi mahdollisia kuuluvuusongelmia käyttämällä automaattista toiminnanohjausta. Se pystyy säätämään järjestelmän vahvistusta ja signaalien voimakkuutta. Kun se havaitsee, että kuuluvuus on heikko, laite vahvistaa signaalia niin, että puhelu tai netti ei pääse ikävästi katkeamaan. Myös, mikäli laite havaitsee jotain suurempaa ongelmaa, se sammuu automaattisesti.

GSM-vahvistimet, joita MyAmplifiersissä on myynnissä ovat kaikki erittäin keveitä ja pieniä säilyttää. Ne voi asentaa kätevästi ja tyylikkäästi mihin vain asunnossa tai toimistossa. Koska vahvistmet ovat pieniä, kevytpainoisia ja huipputyylikkästi muotoiltuja, ne sopivat täydellisesti kaikenlaisiin tiloihin. Ne sopivat myös mm. autoiluun. GSM-Drive-mallit on suunniteltu luomaan luotettavat mobiiliyhteydet kaikenlaisiin kuljetusvälineisiin. Niitä voi käyttää pikkuautoissa kuin isommissa kuorma-autoissa tai vaikkapa linja-autoissa. Lomamatkat isommallakin porukalla sujuvat sopuisasti läpi Suomen, jos autossa on mukana signaalinvahvistin.

Pienille alueille myytävät mallit parantavat signaalia noin 300 neliömetrin alueella ja sopivat pieniin paikkoihin, kuten toimistoihin ja asuntoihin. GSM-vahvistimet, jotka on suunnattu keskikokoisilla alueille pystyvät kattamaan jopa 500 neliön alueet ja tehokkaimmat mallit kattavat isoja alueita kuten parkkipaikkoja, teollisuusrakennuksia ja supermarketteja. Niihin tarvitaan yleensä lisäantenneja tehon ylläpitämiseksi.

Kaikki laitteet sisältävät täydellisen paketin, jossa on sekä sisä- että ulkoantennit, mobiilitoistin, virtalähde ja asennusvarusteet. Laitteen asennukseen menee aikaa noin parikymmentäminuuttia ja sen jälkeen laite lähtee toimimaan ja saat signaalinvahvistusta muutamassa sekunnissa. Osta kotiisi tai toimistoosi tyylikäs GSM-vahvistin.