Shopping time, young teenage girl with shopping bags at shopping mall

Horze on jokaisen hevosalan harrastajan unelmakauppa. Voit tilata kätevästi netin kautta kaiken mitä hevosesi tarvitsee. Kaupasta löytyy paljon hevosvarusteita. Mukana ovat laadukkaat käsityönä valmistetut satulat ja suitset. Löydät niiden joukosta varmasti sellaiset, jotka sopivat parhaiten sekä sinulle että hevosellesi. Jokaiseen lajiin löytyy Horzesta omat satula- ja suitsimallit. Voit myös varustaa hevosesi tyylikkään yhteensointuvilla varusteilla, jolloin hevonen on harmonisesti puettu yhteensopiviin sävyihin ja kuoseihin aina riimuista satulahuopaan ja suojuksiin.

Hevosille ja lemmikeille

Horzessa myydään myös ratsastusvaatteita sekä miehille että naisille ja lapsille. Kaiken kokoiset vaatteet löytyvät aina vauvasta vaariin ja harrastajatasolta ammattilaisille. Ratsastusvaatteista voit valita rennon personnallisia malleja tai sitten hienostuneita ja tyylikkäitä malleja, aivan miten itse haluat. Myös kypärävalikoima on laaja ja laadukas. Mukana ovat useat tunnetut merkit kilpailukykyisillä hinnoilla. Katsasta myös Horzen ratsastussaapas valikoima. Jokainen ratsastaja löytää niiden joukosta omaan jalkaansa ja tyyliinsä sopivat mallit. Mukana ovat jodhpureja, tallikenkiä, nauhallisia ja nauhattomia saapasmalleja sekä muita perinteisiä brittiläisiä malleja. Myös lapsille on tarjolla omia malleja ja niiden materiaalit vaihtelevat nahasta synteettiseen keinomateriaaliin ja kumiin.

Hevosten hoitoa ei pidä aliarvioida. Jokainen hevonen ansaitsee pienen makupalan silloin tällöin. Horzesta saat kaikki sellaiset terveydenhoitotuotteet hevoselle, jotka pitävät sen terveenä ja hyväntuulisena. Voit hankkia Horzesta lisäravinteita, hyönteiskarkotteita ja erilaisia hoitovälineitä kuten harjoja ja kavionhoitovälineitä. Jos omistat hevostallin, Horzesta saat hevosten hoitoon välttämättömiä perustarvikkeita kuten ämpäreitä, ripustimia, siivousvälineitä ja muita työkaluja, joiden avulla tallin ylläpito sujuu helposti. Tallitarvikkeita ei enää tarvitse lähteä hankkimaan kaukaa erikoisliikkeistä, vaan ne voi tilata omaan lähimpään postiin tai Matkahuollon myyntipisteeseen Horzen kautta kätevästi omalta kotisohvalta käsin. Horze ei ole pelkästään hevostuotteita myyvä kauppa, vaan sieltä voi ostaa myös muiden lemmikkien kuten kanien, kissojen ja koirien hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Mukana on myös valikoimaa linnuille, kaloille, jyrsijöille, hyönteisille ja muille kodin pikku lemmikeille.

Brodeeraa vaatteesi ja hevosen loimet

Horzen kautta voit myös brodeerata vaatteita, loimia ja muita tarvikkeita vaikkapa omalla nimellä tai hevosen nimellä varustettuna. Tuotteet, jotka voi ostaa brodeerattuina löytyvät Horzen nettisivuilta. Nyt sinun ei enää tarvitse pelätä, että loimet ja vaatteet menisivät tallissa sekaisin, kun voit hankkia niihin omat nimikirjaimesi tai nimesi brodeerattuina.

Mikä parasta, sinun on mahdollista saada Horze alennuskoodi. Käy katsomassa alennuskoodi kauppaan ja hyödynnä se. Alennuskoodit vaihtelevat usein, joten vaikka juuri nyt et löytäisikään toimivaa koodia, ei kannata luovuttaa, sillä uusia tulee jatkuvasti. Alennuskoodin avulla voit säästää paljon rahaa, joten aina ennen tuotteiden maksamista kannattaa tarkistaa mahdolliset koodit. Jos kiinnostuit, klikkaa cupoconceptin sivuille ja katso lisää. Voit hyödyntää alennuskoodeja moneen eri kauppaan, aina uusimmat koodit löydät cupoconcepin sivuilta. Näin helppoa alennuskoodien etsintä ei ole ollut koskaan.