Kohteet

Ilmastonmuutos uhkaa vaikuttaa jo elämäämme ja Itämeri on maailman saastunein meri.

Operaatio Maan tavoitteena on kerätä miljoona euroa lyhentämättömänä WWF Suomen kautta seuraaviin kohteisiin: Itämeri, Nepal ja Madagaskar. Osallistumalla Operaatio Maahan, myös sinä voit antaa arvokkaan panoksesi ympäristön hyväksi.


Itämeri - kosteikkojen rakentaminen
KERÄYSSUMMA TÄHÄN MENNESSÄ:
118 940,10 €
WWF Suomen uusi kosteikkoprojekti on eräs monista keinoista, joilla WWF Suomi pyrkii vaikuttamaan Itämeren tilaan. Projektissa perustetaan Suomeen uusia kosteikkoja hillitsemään rehevöitymistä ja lisäämään luonnon monimuotoisuutta.

Mm. rehevöityminen on Itämeren vakavimpia ongelmia ja sen uskotaan ilmastonmuutoksen vaikutuksesta yhä kiihtyvän. Kosteikot ehkäisevät rehevöitymistä sitomalla itseensä muuten mereen valuvia ravinteita.

Lue lisää...
Nepal - biokaasu-uunit
KERÄYSSUMMA TÄHÄN MENNESSÄ:
26 340,10 €
WWF Suomen Terai Arc Landscape -hankkeen tavoitteena on Nepalin luonnon suojeleminen ja ennallistaminen sekä köyhyyden vähentäminen.

Biokaasu-uunien lisääminen on ensiarvoisen tärkeä keino vähentää metsien hakkuupaineita. Biokaasun käyttö vähentää kasvihuonepäästöjä ja auttaa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä, sekä vähentää myös Nepalissa yleistä kerosiinin käyttöä energian lähteenä.

Lue lisää...
Kuva © Jeff Foott / WWF-Canon
Madagaskar - tuulivoimaa
KERÄYSSUMMA TÄHÄN MENNESSÄ:
88 258,60 €
Suuri osa Madagaskarin pohjoisosien maaseutukylistä elää sähköverkkojen ulottumattomissa. Harvat sähköä tarvitsevat laitteet toimivat dieselillä.

Alueella toimiva paikallinen Mad'Eole -järjestö sähköistää kyliä kestävän kehityksen periaatteella. WWF Suomi ohjaa lahjoitusvarat MadEole-hankkeelle.

Lue lisää...