Ohjeet
Keräyslupa:

OKH406A/18.6.2007, OKH418A/12.8.2008 ja OKH519A/6.10.2008 (1.7.2007-30.6.2009), koko maa Ahvenanmaata lukuun ottamatta

166 K14/7.7.2008 (7.7.2008-30.6.2009), landskapet Åland
 
 
Ohjeet
Operaatio Maa on Nelonen Median ja WWF Suomen yhteinen hyväntekeväisyyskampanja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja Itämeren suojelemiseksi, jonka tavoitteena on kerätä miljoona euroa WWF Suomen kautta seuraaviin kohteisiin: Nepal, Madagaskar ja Itämeri.

Keräyssumma lahjoitetaan WWF Suomelle lyhentämättömänä eli Nelonen Media ei vähennä mitään kulujaan keräystuotosta. Lisäksi Nelonen Mediassa seurataan lahjoitusten käyttöä eri kohteissa kevään 2009 aikana.

Keräys

Keräys tapahtuu siten, että lahjoittamalla haluamansa summan valitsemaansa kohteeseen yksityinen henkilö, perhe, kaveri- tai harrastusporukka, yritys tai yhteisö saa itselleen paikan maapallosta Operaatio Maa - miljoona euroa -sivustosta. Siihen voi laittaa esim. nimensä, haluamansa kuvan sekä vapaamuotoisen tervehdyksen. Vaihtoehtoisesti voi haastaa myös muita mukaan. Paikan suuruus riippuu lahjoitetusta summasta. Yksi pikseli maksaa 10 senttiä ja pienin mahdollinen lahjoitus on 10 €.

Lahjoituspaikat lisätään karttaan sivuston ylläpitäjän toimesta lahjoitusjärjestyksessä päivittäin ja lahjoittajalle lähetetään hänen paikkansa koordinaatit sähköpostilla. Nelonen pidättää oikeuden olla julkaisematta sivustolle sopimatonta materiaalia.

Lahjoituksen voi suorittaa seuraavissa verkkopankeissa: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Ålandsbanken, Paikallisosuuspankki ja Säästöpankki. Lahjoituksen voi suorittaa myös pyytämällä yhteydenottoa keräyssivuston kautta.

Lahjoituskartan katselu

Lahjoituskartta suurenee etusivun karttaa klikkaamalla. Maapalloa voi vierittää sivusuunnassa siirtämällä kursoria kohti sivun laitoja. Kartan bannereita klikkamalla aukeaa lahjoittajan tervehdyskortti.