Osallistu operaatioon!

Osallistumalla Operaatio Maahan, myös sinä voit taistella ilmastonmuutosta vastaan ja suojella Itämerta. Valitse kohde, lisää kartalle tervehdyksesi muille luonnosta huolehtiville ihmisille tai yrityksille, ja osallistu keräykseen. Lahjoituksen voit tehdä kätevästi omilla pankkitunnuksillasi. 
Yksityiset ihmiset

Osallistumalla Operaatioon saat oman kuvasi tai valmiin kuvakkeen näkyviin lahjoituskartalle. Lahjoituksen minimisumma on 10 euroa ja lahjoituskartalla näkyvän kuvan koko riippuu lahjoitussummastasi.

Lahjoituskartalla näkyvää kuvaasi klikkaamalla aukeaa vakiokokoinen kortti, johon voit lisätä kuvallisen tervehdyksen. Voit käyttää samaa kuvaa sekä kartalla että tervehdyskortissa.

Osallistumalla saat myös oikeuden käyttää "Operaatio Maa" -banneria vaikka omilla sivuillasi.


 
 
Yritykset ja yhteisöt

Operaatio Maa antaa mahdollisuuden tukea tärkeää asiaa ja samalla viestiä yrityksen ympäristöpolitiikasta. Osta haluamasi kokoinen paikka lahjoituskartalta ja valitse lahjoituskohde. Kaikki lahjoitukset menevät lyhentämättöminä WWF Suomelle.

Saat myös oikeuden käyttää viestinnässäsi "Operaatio Maa" -logoa. Lahjoituksen voit tehdä pankkitunnuksilla, tai sopia maksutavasta Nelonen Median kanssa.

 Jos sinulla ei ole käytössäsi verkkopankin tunnuksia tai haluat lahjoittaa suuremman summan kuin tämän sivuston kautta on mahdollista, otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.