Chiron Werke UK Ltd: n perustaminen tarkoitukseen rakennettuun 10 000ft2 pääkonttoriaan Southamissa, Warwickshiressa, herättää uuden aikakauden työstökoneiden markkinoinnissa Iso-Britanniassa.

Koska sen sijaan, että se perustuisi koneen esittelyhuoneeseen, uusi 750 000 puntaa on suunniteltu toimimaan avaimet käteen-sovellusten suunnittelussa joka kattaa Chiron pystysuoran työstökeskuksen laajan valikoiman hankkeet, joihin saksalainen valmistaja ja kaikki sen maailmanlaajuiset tytäryhtiöt, ovat tunnettuja.

“Uusi koti ei ole koneen näyttelytila”, korostaa Chiron Werke UK Ltd: n toimitusjohtaja johtaja, Paul Rhodes. “Laitos on perustettu erityisesti edistää ja vahvistaa sitoutumistamme Ison-Britannian käyttäjien kasvaviin vaatimuksiin avaimet käteen sovellustekniikkahankkeisiin. “Taitomme tällaisissa hankkeissa – etenkin sekä OEM-valmistajille että ensimmäisen tason autoteollisuuden ja ilmailu- ja avaruusteollisuuden toimittajat – on filosofia siitä, että on onnistuneesti peilattu kaikkialla maailmassa Saksalainen vanhempi. Ja se on politiikka, joka asettaa Chiron irti muusta koneesta työkalujen valmistajat. ”

Chironin vaikuttava UK: n asiakaskunta yli 300 käyttäjää on saanut Yrityksen huolehtimatta käyttäjien tarpeista. Tämä koskee niin paljon kuin joukkue myynnin jälkeiset sovellustekniset taidot ja ylivertaiset myynnin jälkeiset tasot palvelu, koska se kykenee todella tarjoamaan koneita täyttävät asiakkaan erityiset tuotantokriteerit sovitussa aikataulussa.

“Chiron ei ole koskaan väittänyt kilpailevan joidenkin Kaukoidän määrä koneistus keskuksen valmistajat joko saatavuudesta tai hinnasta. Ja se ei koskaan tule.

Tämä johtuu siitä, että toimimme täysin eri tavalla.

“Ensinnäkin Chiron ei ole volyymivalmistaja, joka valmistaa tuhansia koneita maailmanlaajuiseen näyttelytilojen verkkoon. Emme myöskään toimi yksinkertaisesti yrityksenä joka myy koneen ja asentaa sen sitten kulkee pois, ehkä myös tarjoamalla huolto- tai ylläpitosopimus, joka täyttyy (suhteellisen korkealla hinta) usein kolmas osapuoli. ”

Tämä tehokas ja tehokas viestintäkanava on erityisen ilmeinen projektin alkuvaiheessa. Tällaisissa tapauksissa Chiron-teknikko

voi olla paikan päällä päiviä, varmistaen, että kaikki menee suunnitelmaan. “Lukuun koska he eivät voineet tarjota tällaista ylellisyyttä, perinteisiä koneen jakelijoita yksinkertaisesti ei ole kulttuuria, “kommentoi Paul Rhodes.

“Okei, meillä on tietenkin mahdollisuus toimittaa koneita, jotka tuottavat enemmän osia paljon nopeammin. Mutta tietenkin myös muut konevalmistajat ja jälleenmyyjät. Mutta ero on, ettemme tee koneita varastoon; kukin ja jokainen Chiron VMC tulee pois rivi tilauksesta, tyydyttää tietyn tarve.

“Jos potentiaalinen asiakas lähestyy meitä yksinkertaisesti lisäämään toinen kara tyydyttämään välittömän kapasiteetin kysyntä, tiedämme, ettei hän ole joku, jolla voimme auttaa.

“Mutta jos hän tulee meille valmistuspäänsä – tuotannon vaatimuksia, jotka ylittävät yksinkertaiset kapasiteettitarpeet – niin selvästi me on perusta pitkäaikaiselle kumppanuudelle, joka syntyy jatkuvaa hyötyä hänelle Chiron-käyttäjänä. ”

Chiron-asiakkaiden kohtaamiin ongelmiin kuuluu tarve vähentää kappaletta osa kustannuksista ottamalla periaatteessa vähärasvaisen valmistuksen periaatteet, tai

älykkään kiinnittymisen kehittäminen ja käyttö, tai halu ottaa käyttöön viimeisimmättyökalujen kehitys yhdessä nopeiden työstöradioiden kanssa.

“Meillä on kyky kehittää räätälöityjä ratkaisuja tällaisiin ongelmiin

on mahdollistanut Chironin kehittämän erityisroolin Yhdistyneen kuningaskunnan työstökoneiden markkinoilla ”

sanoo Paul Rhodes. Mutta kyky tarjota oikeat tekniset ratkaisut Oikealla hinnalla on tarinan vain yksi puoli. Toinen tekee että kaikki tapahtuu, kun sen pitäisi.

“Tarpeellisen teknisen asiantuntemuksen lisäksi menestyvä avaimet käteen -projekti toteutuu
myös työkalujen ja kiinnittimien toimittajat sekä edustajat Chironista Saksasta – ehkä jopa raaka-aineiden toimittajasta, kuten valukappaleita.

“Tarvittaessa jokainen Yhdistyneen kuningaskunnan tiimin käynnistämä hanke sisältää valtavan määrän projektinhallinnan määrä, ja tämä on toinen taito, joka asettaa Chironin
toisistaan.