Mitä sinun on varauduttava?

Sinun tulisi ryhtyä toimiin, jotta voit ja perheesi pystyvät selviytymään mistä tahansa pimeästä, joka voi kestää muutaman tunnin, yhteiskunnan täysipainoiseen hajoamiseen, mikä tarkoittaa, että sinun on ehkä varattava itsesi viikkoja tai kuukausia tai ehkä jopa kauemmin. Survival ei ole pelkästään maanjäristyksen kaltaisten todellisten katastrofien hallitseminen, vaan se voi olla varmoja perheistasi. Pelastamme pienimpiä katastrofeja, joita meillä saattaa olla elämässämme. Virtapysähdys, muutama päivä huonoista sääoloista, Äkilliset liikenteen menetykset, Palvelujen keskeiset palvelusektorit, nämä arkipäivän tapahtumat, jotka tapahtuvat ehkä kerran viiden tai kymmenen vuoden aikana, vaikuttavat sinuun eri asteissa riippuen siitä, kuinka heille on valmiina . Se on melko yksinkertainen, jos olet valmis, joten selviytymismahdollisuutesi ovat varmoja, joilla ei ole vaikutusta sinuun tai talouteen, ja nyt kuuntelet, koska nämä tapahtumat vaikuttavat talouteen, jos et ole valmis.

Millä tavalla? No jopa pienintäkään tapahtumaa, kuten sähkökatkos saattaa tuhota pakastesisällön ja saatat ajatella, että olet vakuutettu. Kyllä olet, mutta todennäköisesti on “liika” vakuutuksessa, joka voisi ylittää pakastesisällön arvon, joten millä tavalla se menee sinun kärsiä taloudellisesta menetyksestä. Samalla vakuutuksella voit ostaa hätägeneraattorin, joka säästää pakastesisällön ja tuottaa tehoa kaikille muille sähkölaitteille. Varmista siis, että sinulla ja talouksellasi on täydellinen kyky selviytyä. Vain yksinkertainen esimerkki!

Miksi minun on valmisteltava?: Putoavissa tilanteissa sinulla ei ehkä ole valoa eikä keitä ruokaa tai jopa ruokaa, joten vain tyhmä ei pidä eniten perusasioita, kuten kynttilöitä tai muutamia tölkkejä aterioita, kuten paistettua papuja, irlantilainen paistinpähkinä jne. Mutta ei niin kauan sitten vanhempani pitäisivät runsaasti ruokaa ja kaltaisia ​​kynttilöitä ja parafiinikuumenninta, koska ne olivat tottuneet talveen. Sähkön sähkökatkokset ja lumi ja jää aiheuttavat mahdottoman muutaman päivän. Sitä ei kutsuttu Survival tai varautuminen sitten, tai itse asiassa en usko, että tällaisia ​​aiheita oli, mutta tosiasia oli, että valmistautuminen hätätilanteisiin oli hyväksytty osa arkipäivää. Se ei ollut niin kauan sitten, se oli yleistä 1970-luvulla. Odottamattomat viimeiset kaksi kovaa talvea ovat osoittaneet, että tarvikkeiden tallentaminen on välttämätöntä ja kertoo, että ankarat talvet voisivat olla täällä jäädäkseen muutaman vuoden ajan, joten nyt valmistaudutaan Surviveen pitäisi olla korkea luettelossasi. Tämä ei ole epätavallista, kun ihmiset elävät syrjäisillä paikoilla Irlannissa ja muissa maissa.

Joten periaatteessa tarvitset ruokaa, polttoainetta, laitteita, lääkkeitä / ensiapuvälineitä, työkaluja ja keinoja suojeluun. Itse riittävästi elämää ja selviytymistä:

On enemmän valmistelua tai itsetuhoisuutta kuin kasvaa vähän vihanneksia, koska sinun on suunniteltava koko järjestelmä siitä, miten elät tämän idealismin ympärillä ja mikä tarkoittaa elämäsi mahdollisimman tehokasta ja vähäistä riippuvuutta ulkomaailmasta mahdollista. Tämä ei tarkoita, että olet hippi-tyyppinen hermit tai ase-armeija Rambo-tyyppinen nutcase, mutta ette luota päivittäisiin käynteihin elintarvikkeisiin, polttoaineisiin ja palveluihin.

Asuminen tällä tavalla voi tapahtua eriasteisissa olosuhteissa riippuen, mutta se varmistaa, että selviät. Muista, että on lähes mahdotonta olla täysin itsenäinen, mutta jos joku teistä työskentelee, voit tulla melkein täysin itsenäiseksi, säästää omaisuuksia ostoksesta ja olla hyvin valmistautunut, sillä se on hyvin varusteltu ennakoimattomaan katastrofiin.

Luuletko kaiken olevan liian ilmeinen? No, jotkut ihmiset (melko paljon) ovat niin säälittäviä, että heidän elämänsä pyörii ympäri kaupankäyntiä päivittäin tai jopa ennen jokaista ateriaa. Tämä tarkoittaa, että niillä ei ole käytännössä lainkaan tarvikkeita kodeissaan. Pienimmän hätätilanteessa, kuten sähkökatkoksessa, nämä ovat ihmisiä, jotka nukkumaan tunnin sisällä, eivätkä kestäneet muutamaa päivää ilman vakavaa apua. Suuronnettomuuden sattuessa nämä ihmiset ovat historiassa ja on todennäköistä, että jokainen meistä kärsii suuresta onnettomuudesta elämässämme. Joten luulet yhä, että kaikki tämä on liian ilmeinen? Jos kysyt itsellesi, kuinka paljon ja mitä olen tallentanut tällaiseen tapahtumaan jopa lyhyen tehon leikkauksen.