X-Rite i1Studiota voidaan pitää X-Rite ColorMunki Photon seuraajana. Voit käyttää sitä värinhallintaan kaikkien työvaiheiden aikana. Sen avulla saat kaikki kuvat ja tulostuksen värit näyttämään tismalleen samoilta jokaisella näytöllä. Sinun ei siis enää tarvitse tulostella näytekappaleita osoittaaksesi oikean sävyn esimerkiksi yhteistyökumppaneille. Säästät mustetta, turhaa paperia ja hukkaa kaikissa paperityypeissä käyttämällä tätä ohjelmistoa.

X-Rite i1Studio on apuväline, jonka avulla voit profiloida parannettuja mustavalkoisia kuvia, skanneria sekä mobiililaitteita. Värienhallinta on yksi tärkeimmistä tulostuksen osa-alueista. Erityisesti tarkkaan suunnitelluissa kuvissa kuten vaikkapa hääkuvissa, luontokuvissa, maisemissa , muotokuvissa, muotikuvissa ja kosmetiikkamainoksissa on tärkeää, että kuvat vastaavat todellisia värisävyjä. Näiden kuvien värienkäsittelyyn ja viimeistelyyn erilaisilla kuvankäsittelyohjelmilla käytetään aikaa jopa useita tunteja. On siis erittäin tärkeää, että kun ne tulostetaan, on tulostuksen jälki ja sävyt samanlaiset kuin alkuperäisessä suunnitellussa kuvassa. Tulosteen on vastattava näytön kuvaan, sillä muuten edessä on todennäköisesti pettymys.

Nopea ohjelmisto

Uusi X-Rite i1Studio luotiin valokuvaajille jotka rakastavat ottaa kuvia, skannata, muokata ja tulostaa, mutta eivät halua tuhlata aikaa ja rahaa tähän työlääseen prosessiin. Lopputulos, jonka saat käyttämällä tätä ohjelmaa, on tulosteet, jotka vastaavat kuvia kaikissa laitteissa.

1Studio on uusin ja parhain tulosteiden väriratkaisu, joka vie värin hallittua työnkulkua uudelle tasolle koskien värientarkkuutta ja valvontaa. Hiljattain parannettu ja intuitiivinen i1Studio-ohjelmisto tarjoaa täydellisen tasapainon yhdessä automaation kanssa luoden täyden valikoiman luovaa valvontaa sellaisille valokuvaajille ja suunnittelijoille, jotka etsivät lisää vaihtoehtoja ja tulostusten värin hallintaa. Sinut ohjataan eteenpäin jokaisella askeleella yhdessä järjestelmän asiantuntevien vaihtoehtojen kanssa ja näin voit muokata ja hienosäätää työnkulkua haluamallasi tavalla. i1Studio tarjoaa täydellisen valikoiman työkaluja kalibroida ja profiloida kaikki laitteet kaappauksesta tulostukseen. Luotat siihen mitä olet kuvannut ja nähnyt kamerassa tai skannerissa ja näet saman kaikissa näytöissäsi ja mobiililaitteissa tai projektoreissa sekä kuvat tulostuvat aivan vastaavan värisinä ja sävyisinä.

i1Studio yhdistää maailmanluokan laitteistot ja ohjelmistot ja se antaa asiantuntevia värituloksia valokuville ja elokuvantekijöille i1Studio sisältää seuraavat ohjelmistot ja laitteet

 

 

i1Studion sisällys

i1Studio-laite

Tämä palkittu, all-in-one i1Studio-spektrofotometri on ainoa laite, jota sinun täytyy profiilistaa näyttösi, projektoreihin, skannereihin, mobiililaitteisiin ja tulostimiin. Se on kompakti ja helppo, joten et ole koskaan ilman keinoja luoda asiantuntevasti kalibroitu ja profiloitu työnkulku.

i1Studio-ohjelmisto monitoreille, projektoreille, mobiililaitteille, skannereille ja tulostimille

Uusi i1Studio-ohjelmisto, joka perustuu useita palkintoja voittaneeseen X-Rite -ohjelmistoon. Tämä i1Profiler-ohjelmisto tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän ja se tuottaa asiantuntevasti kalibroituja ja profiloituja monitoreja (mukaan lukien videon esiasetukset), projektorit, skannerit ja tulostimet.

ColorChecker-kameran kalibrointiohjelmisto ja Mini ColorChecker Classic kameran kohdennin

Käyttämällä mukana toimitettua standardia 24 patch-kohdetta, tulet pystymään luomaan mukautetut kameraprofiilit (yksi tai kaksi valaisinta), asettaa mukautetun valkotasapaino ja neutraalin lähtöpaikan riippumatta siitä, mihin valoon kuvaat ja se tarjoaa myös virtaviivaisen muokkausprosessin.

RGB- ja CMYK-tulostimen profiili

Älykäs iteraattinen profilointitekniikka varmistaa, että tuotoksesi kopioidaan tarkasti tulosteesta tulostimeen ja tulostimesta tulostimelle ja se tuottaa ammattimaisia laadukkaita tulostuksia, joissa korostuvat sileys, korostetut kohdat, erilaiset varjot sekä yksityiskohdat.

Monitorin kalibrointi ja profilointi

Kun olet ottanut arvailun ja turhautumisen pois värinhallintaprosessistasi, varmista tämän ohjelman avulla, että näytössä näkyvä väri on väri, jota voit odottaa tulostimesi tulostavan. Tämä säästää paljon aikaa ja rahaa. Saat täyden luovan otteen kuvistasi. i1Studio käyttää kehittynyttä tekniikkaa ja täydentää ottelua sinun näyttösi ja tulostimesi välillä. Voit ostaa X-Rite i1Studio ohjelmiston itsellesi vaikka heti.